Wij geloven in de kracht van samenwerking. Het high service lease concept is te integreren binnen verschillende branches en voor verschillende producten. Van retail en e-tail tot de zorg. Van tablets in een zorginstelling tot een wasmachine bij iemand thuis en van e-bike tot boxspring. De uitdaging is om het high service lease concept zo goed mogelijk over te brengen naar (toekomstige) partners en het opbouwen van structurele partnerships. Het draait daarbij om relatiemanagement en business development, bij nieuwe en bestaande partners voor nieuwe én bestaande producten.

Als je alles onder controle hebt, ga je niet hard genoeg

LAURENS

Vanaf juni 2015 ben ik werkzaam bij Elbuco als Accountmanager op de afdeling Sales. Als afdeling zijn we betrokken. We werken hard als één team, maar kunnen ook samen ontspannen. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met zakelijke klanten (nieuw en bestaand) en voor de partnerships in de Elektro Retail. Ook onderhoud ik het contact met onze grote leveranciers. De uitdaging in mijn functie is de dynamiek van ons concept zo goed mogelijk over te brengen naar (toekomstige) partners en het opbouwen van partnerships. Wat Elbuco zo leuk maakt is dat je in dit bedrijf passie en ambitie kwijt kunt en Elbuco een open en vrij karakter heeft.

LEROY

Ik ben ‘Supervisor Business Unit-Administration’ en onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van mijn collega’s en verschillende projecten. Daarnaast heb ik zowel contact met B2B als B2C klanten. Hierdoor heb ik contact met veel verschillende afdelingen. Mijn collega’s zijn erg betrokken en denken allemaal mee in het vinden van een gepaste oplossing, dit vind ik dan ook leuk aan mijn werk. Wat het werk nog meer leuk maakt is de variatie in de werkzaamheden. Het gaat van een klant blij maken met een nieuw of gerepareerd product tot aan verschillende processen verbeteren of automatiseren van informatievoorzieningen en systemen. Wanneer je bij ons komt werken kan jij het verschil maken!