Waar we echt goed in zijn? Reparaties, aan welk apparaat dan ook. Van laptop tot wasmachine, van koffieautomaat tot e-bike. Centraal in ons Repair center hebben we alle autorisaties in huis en voeren we on-time en volledig gedocumenteerd, tot op de punt nauwkeurig, allerhande reparaties uit. Geen dag is hetzelfde en we gaan tot het uiterste om onze klanten weer tevreden te krijgen met onze reparaties.

Samen werken in de leukste en nieuwste techniek, wie gaat met ons deze uitdaging aan?

LAURA

Je vindt mij aan het werk op de afdeling Nintendo als Repair Technician. Ik ben verantwoordelijk voor het testen, omruilen en repareren van bijvoorbeeld de Nintendo Switch en de mini consoles. Daarnaast heb ik voortdurend contact met de klantenservice en Nintendo Benelux. Onze afdeling kenmerkt zich door het leuke en gezellige team dat we hebben en we kunnen elkaar aanspreken op fouten indien nodig. Er wordt echt als een team gewerkt op onze afdeling, we staan altijd voor elkaar klaar en complimenteren elkaar regelmatig. Kortom, dit is een leuk bedrijf om bij te werken door de leuke werksfeer, teamwork en de mogelijkheden om flexibel te werken.

JUNY

Ik maak de meest uiteenlopende apparaten in mijn werk voor de technische dienst. Tijdens mijn functie als Supervisor Technische dienst ben ik verantwoordelijk voor het repareren en configureren van de producten. Daarnaast zorg ik ervoor dat de klanten tevreden zijn door ze een goed werkend apparaat aan te bieden. Het leukste aan mijn werk bij de Elbuco Group is dat je werkt met leuke en gezellige collega’s die samen met jou het maximale resultaat willen behalen. Verder zorgen wij er samen voor dat alles draaiende wordt gehouden bij onze afdeling. Kortom, bij de Elbuco Group ga je met plezier naar je werk en heb je plezier tijdens je werk met onze gezellige collega’s.

KRZYSZTOF

Ik werk in ons Repair Center als ‘Supervisor Repair’. Op de afdeling BU-IT ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van het team en het bewaken van de afgesproken KPI’s. Het leukste aan het werk is dat je met de allernieuwste producten en technieken werkt. Hier leer je elke dag nog ontzettend veel van! Daarnaast bestaat het team uit jonge, energieke en enthousiaste collega’s. We zijn een snelgroeiende organisatie waar je dagelijks bezig bent met de nieuwste producten en technieken.

MEI JIAO

Op de HP Notebook Repair afdeling werk ik als Repair Technician. Ik stel voornamelijk diagnoses, en doe ook het repareren en het testen van HP-laptops. Het werk is leuk en afwisselend. De éne keer heb je een eenvoudige reparatie en de andere keer is het een hele uitdaging. Daarnaast staan alle collega’s voor elkaar klaar om je te helpen. Als je wilt werken bij een bedrijf met een ontspannen sfeer, veel vrijheid en waarbij je inzet wordt gewaardeerd, dan ben je bij ons aan het juiste adres.