Een onderdeel van het succes van Elbuco is: persoonlijk contact. Zowel richting de eindklant, richting de partners, de leveranciers én juist ook onderling. Binnen de afdeling Office & HR staat persoonlijk contact, menselijke ontwikkeling, gastvrijheid en vertrouwen centraal. De afdeling is trots op Elbuco en haar mensen. Dat straalt dit team ook uit.

Wij zijn een betrouwbare partner die haar collega’s adviseert en ontzorgt

MARIEKE

In mijn functie als HR-Officer voor de afdeling HR ben ik verantwoordelijk voor de Werving & Selectie en voor Opleiding & Ontwikkeling, iets waar we binnen onze organisatie steeds meer aandacht aan willen besteden. We vinden de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze collega’s belangrijk. Daarnaast zijn er nog vele HR-werkzaamheden die ik samen met mijn HR-collega’s uitvoer. We hebben een leuk team! We werken hard, zijn direct en weten daardoor precies wat we aan elkaar hebben en we kunnen met elkaar lachen. Het leuke van werken op onze afdeling is dat je veel contact hebt met collega’s van de hele organisatie, de afwisseling in de werkzaamheden en de steeds nieuwe uitdagingen. We zijn een informeel bedrijf met ambities, waar we op een leuke manier met elkaar omgaan.

ELISABETH

Geen dag is hetzelfde, maar de uitdaging is er zeker. Ik ben al lange tijd bij Elbuco en heb daardoor al veel veranderingen meegemaakt, want we zijn enorm gegroeid de laatste jaren. In mijn functie werk je met alle afdelingen samen. Ik ondersteun de directie, de managers, de afdeling HR, maar ook de jongens op de weg of de afdeling planning weten me te vinden. De spreekwoordelijke spin in het web, dat vind ik ook het leuke aan mijn functie. Met name die diversiteit van de werkzaamheden maakt het werken bij Elbuco voor mij erg aantrekkelijk. Het ene moment ben ik projectmatig bezig en op een ander moment ontvang ik bezoek of onderhandel ik met een leverancier. Elbuco is een fijne werkgever, we hebben korte lijnen en de sfeer is prima, mijn collega’s kenmerken zich als betrokken, teamspirit, recht door zee en open.