De uitdaging van iedere dag? Een optimaal en gestroomlijnd proces van planning tot installatie en reparatie waarbij de klant Koning is. Wij weten van ieder product de ‘ins & outs’ en zorgen voor optimaal gemak bij de klant thuis. Want dat is waar we voor staan; high service bij de klant op locatie.

We staan voor elkaar klaar en samen zijn we een geoliede machine

ELROY

Ik werk als Warehouse Manager op de afdeling Logistics. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aansturen van mijn team, vergaderen, maar ook het ondersteunen indien dit nodig is. Binnen de afdeling logistics zijn we allemaal wel in voor een lolletje, ik zeg maar zo: “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd “, toch? 😉 Dankzij de mooie ontwikkelingen van het afgelopen jaar denk ik dat we een gezonde toekomst tegemoet gaan.

SANDRA

Op de afdeling TomTom bij werk ik als Senior Process Operator. Het leukste aan mijn werk is de afwisseling in mijn werkzaamheden en de eigen verantwoordelijkheid. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van verschillende soorten problemen en het ondersteunen van de afdelingen. Mijn collega’s zijn gezellig, gedreven maar ook erg geduldig. Dit zorgt ervoor dat er een leuke werksfeer hangt binnen de afdeling.

SEBASTIAAN

Ik ben werkzaam bij Elbuco als Field Service Engineer. Mijn werkzaamheden bestaan uit het installeren van producten, verhelpen van storingen, klanten met een achterstand bezoeken en apparaten omwisselen voor nieuwe apparaten. Mijn collega’s zijn zeer betrokken en harde werkers, die altijd alles op orde willen hebben. Het leuke aan mijn baan is dat het een combinatie is tussen zelfstandigheid en samenwerken. Hierdoor heb je veel vrijheid, maar werk je ook samen met je leuke collega’s. Het laatstgenoemde is zeker belangrijk, want een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt.

AART

Heb je er zin in? Zo begint iedere dag bij ons! Ik ben Field Service Engineer vanuit onze hub in Zwolle en ik bezorg, installeer en repareer elektronische apparaten. Wat ik leuk vind is dat je in deze functie veel vrijheid hebt en bij heel veel particulieren en bedrijven over de vloer komt. Het is leuk om te zien dat de klant tevreden is en een goed gevoel heeft dat hij of zij voor Elbuco gekozen heeft. Ik werk het meeste samen met mijn collega’s van de hub in Zwolle, de afdeling planning en natuurlijk met de collega’s op de Customer Care. Iedere dag ben ik weer bezig met overdragen van technische kennis naar klanten en ook de collega’s, want we werken natuurlijk altijd met de nieuwste apparatuur. Wij doen iedere dag ons uiterste best de beste service te verlenen. Elbuco is een dynamisch bedrijf die een grote groei doormaakt, dus dat is een goede reden om bij ons te komen werken!

KASIM

Ik werk als ‘Field Service Engineer’ bij Elbuco. Mijn werkzaamheden bestaan uit het installeren van consumentenelektronica en het verhelpen van storingen. Dit doe ik door elke dag op pad te gaan naar de klanten. Het is erg afwisselend werk, dat komt onder andere doordat wij met de tijd meegaan en altijd de nieuwste apparatuur krijgen waar wij ook weer veel van leren. Kortom, Elbuco is een geweldig bedrijf waar ze je met respect behandelen en naar je luisteren. Daarbij kun je veel kennis opdoen en de afwisseling zorgt ervoor dat je je nooit zult vervelen!

COR

Elbuco kenmerkt zich door haar loyale personeel. Veel van ons zijn al lange tijd in dienst en de mix tussen de oude garde en de nieuwe aanwas werkt prettig. Zo leer je van elkaar. Mijn primaire taak is het repareren van de witgoed producten en ik word regelmatig gebeld door de Field Service Engineers voor technische ondersteuning. Ondanks dat we heel zelfstandig zijn, moet het magazijn er altijd tiptop in orde uit zien en daar zorgen we met elkaar voor.

BIANCA

Wij beheren de stockvoorraad van Lebara Nederland. Ik ben ‘Warehouse Operator’ op de afdeling voor Lebara. Vanaf hier bevoorraden we retailers door heel Nederland van simkaarten. Het fijne aan mijn collega’s is dat ze betrokken en positief zijn. Daarnaast maken wij het gezellig op de afdeling door een leuk muziekje op te zetten, samen een kopje koffie te drinken en ervoor te zorgen dat er een nette werkruimte is waar iedereen goed kan functioneren. Als je bij ons komt werken heb je veel doorgroeimogelijkheden en het bedrijf heeft goede vooruitzichten.

TEKIN

Het leuke aan mijn functie als Logistiek medewerker is dat ik veel diverse taken heb. Dit zorgt voor afwisseling in mijn werk en dat vind ik ontzettend leuk en belangrijk. Zo ben ik bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens, orders verzendklaar maken en administratieve werkzaamheden. Mijn collega’s zijn energiek en gemotiveerd. Grappen maken is zeker niet verboden. Er is een goede balans tussen gezelligheid en hard werken.