Bij Finance & Control zijn we pas tevreden als de resultatenrekening correct is. Daarbij hoort ook een scherpe bewaking van de financiële kant van onze groei. Voor een organisatie die groeit en innoveert is betrouwbare informatie immers cruciaal. Door nu de juiste beslissingen te nemen creëren we ruimte voor de investeringen van morgen.

Zonder cijfers en stroopwafels geen Finance & Control!

RUTGER

Wij zijn een leuk, jong en groeiend bedrijf waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt als je laat zien wat je kunt. Als Junior Financial Controller ben ik verantwoordelijk voor de maandafsluitingen, analyses en dagelijkse rapportages. Eigenlijk het beheren/controleren van alles met een cijfer. Dat vraagt om focus maar ruimte voor een geintje is er ook zeker. Dat we van de cijfers zijn merk je op woensdag klokslag 15.00 uur. Dan gaan we rond met stroopwafels. En geen minuut later ! 🙂

CHRIS

Mijn functie binnen Elbuco is ‘Supervisor Finance’ op de afdeling Finance & Control. Als Supervisor Finance stuur ik de collega’s binnen het Finance Team aan. Als team hebben we een gemeenschappelijk doel, namelijk een tijdige en accurate vastlegging van alle financiële transacties. Naast de aansturing van het team ben ik verantwoordelijk voor de diverse salarisadministraties en de implementatie van nieuwe bedrijfs- en klantprocessen. We hebben een informele bedrijfscultuur en zijn de lijnen kort en duidelijk. Iedereen heeft iets voor elkaar over en we helpen elkaar waar nodig is. Je staat er dus nooit alleen voor. Samen kunnen en doen we alles. Laat zien wat je in huis hebt en je kunt intern groeien naar de plek die je zelf ambieert. Het is niet voor niets dat er collega’s zijn die ooit als stagiair zijn begonnen en nu leidinggevende zijn. Dat is Elbuco, voor en met elkaar.

THIMO

Als Financial Officer ben ik verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast ondersteun ik de Supervisor Finance met de maandafsluiting en aan het begin van de maand zorg ik voor de juiste btw-afdracht. Ook heb ik veel contact met crediteuren, schuldorganisaties en incassopartners. Op de afdeling wordt er hard gewerkt, maar iedereen is ook in voor een geintje. Het leuke aan mijn werk is dat mijn werkdag er nooit hetzelfde uitziet, dit maakt het werk erg afwisselend en daardoor ga ik altijd met plezier naar mijn werk. Elbuco is een informeel bedrijf, wat ervoor zorgt dat iedereen leuk met elkaar omgaat en daarbij is het ook nog eens een hele leerzame werkomgeving.